Trimite-i mesaje de suflet cu Lovebox!

Academia Barbatilor

Oamenii caută moduri cât mai simpatice și mai inteligente pentru a rămâne în contact. Epoca sms-urilor pare să fi apus, mesageriile clasice sunt date uitării, WhatsApp-ul domină lumea dar, parcă-parcă, ar fi loc și de ceva mai interesant și mai apropiat de suflet. De pildă, când ești la mii de kilometri distanță să-i spui prietenei ”Te iubesc” și ”Mă gândesc numai la tine”, într-un mod diferit. Devenim cumva prea sentimentali? No way! Doar lumea a devenit prea rece.

Lovebox este parte a unui proiect de crowdfunding, lansat pe Kickstarter, care prezintă tuturor o ”cutie cu mesaje” dotată cu WiFi, ce permite recepționarea unui mesaj digital de până la 168 caractere sau a unei imagini.

”Jucăria” are forma unei elegante și moderne incinte de lemn, care ascunde o surpriză. În momentul în care e recepționat un mesaj, inima de pe cutie începe să se rotească, atenționându-te că trebuie să deschizi capacul pentru a citi conținutul ”depeșei”. Pentru a compune și a trimite un mesaj, cineva trebuie să folosească aplicația Lovebox. Până la 20 de useri pot fi conectați la acest gadget, lucru care îl face automat atractiv pentru familii, prieteni, parteneri, copii, care sunt astfel într-o permanentă legătură, în special dacă locuiesc departe unii de ceilalți. De altfel, mesajul acestui simpatic gadget este ”Ce-ar fi dacă tehnologia ar putea crea fericire și ar apropia oamenii?”.

Parcă am mai auzit acest slogan, ce-i drept, pe scurt, la o companie de telefonie mobilă care… conecta oamenii. Și care pare într-o revenire de formă. Dar despre asta, cu altă ocazie. Lovebox costă 99 de euro și poate fi comandat de aici.