Trucuri pentru a părea un bărbat mai atrăgător

Academia Barbatilor

Jane Austen a spus cândva: „Este un adevăr universal recunoscut faptul că un burlac, posesor al unei averi frumoase, are nevoie de o nevastă.”

În același timp, este un adevăr universal recunoscut că un burlac se îneacă în sfaturi despre cum ar trebui să se comporte la întâlnirea cu o femeie, sfaturi care în mod cert nu îi vor aduce o soție, în caz că ar căuta așa ceva.

Femeile spun că femeile își doresc un anumit lucru. Marii cunoscători în ale „agățatului” spun că ele își doresc altceva decât spun că-și doresc. Știința spune că e vorba de alimentație sănătoasă, șampanie, barbă, bani sau bărbați care nu arată neapărat foarte bine.

Dacă te gândești la toate aceste lucruri… devii confuz. Ai putea susține că dacă le ai pe toate, nu ai cum să dai greș. Nu există nici un lucru magic, universal recunoscut, care să funcționeze cu fiecare femeie, de fiecare dată. Cu toate acestea, există anumite trăsături masculine, universal atractive pentru femei. Vestea bună este că ele pot fi dezvoltate.

Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a părea un bărbat mai atrăgător:

Cultivă-ți încrederea în sine

bărbat atrăgător

Foto: Pixabay

Încrederea este convingerea fermă că succesul este realizabil. Încrederea este convingerea fermă că poți ajunge la un răspuns pozitiv. Încrederea în sine nu este bazată pe validare din exterior. Este conștientizarea punctelor tale tari și dezvoltarea acestora, precum și observarea punctelor tale slabe, cuplată cu dorința de a le depăși.

Este o unealtă esențială, pe care o poți folosi pentru a părea mai atractiv. Un bărbat încrezător emite fericire, siguranță și entuziasm, iar acest lucru funcționează ca un magnet pentru orice femeie atrăgătoare. Dacă încă nu te simți încrezător, prefă-te până în momentul când vei ajunge în punctul acela – dar nu exagera, fă-o cu eleganță.

Fii ca James Bond

Condu un Lotus Esprit! Fă bungee jumping! Poartă un costum de scafandru! Evident că glumim, dar adoptă un pic din aerul misterios al binecunoscutului agent 007. Să cunoșți un om e cea mai plăcută parte atunci când ieși la întâlniri, așa că nu te grăbi.

Construirea unei relații ar trebui să fie un proces constant. Oferă atât cât să clădeșți conexiunea, apoi dă puțin înapoi. Repetă acest proces. Ea va fi intrigată și tu nu vei părea insistent sau disperat.

Îmbracă-te în așa fel încât să impresionezi

Foto: Flickr/Matthias Hämmerly

Te vinzi ieftin dacă ești de părere că aspectul e singurul lucru care contează, dar te minți singur dacă spui că nu contează deloc. Să te mândreșți cu aspectul tău nu înseamnă să încerci să fii ca Beckham sau Brad Pitt, ci presupune să ai stilul tău personal și să fii cea mai bună versiune a ta.

Îmbracă-te arătând că e important felul în care arăți, pune accent pe igiena ta personală, treci pe la sală, mănâncă sănătos, ai grijă de locul în care stai și nu lăsa să treacă prea mult timp până îți speli rufele. Dacă te simți copleșit și nu știi cum să faci toate aceste lucruri, știm pe cineva care ar putea să te ajute: Academia Bărbaților!

Poartă conversații reale

matthias hämmerly

Foto: Pixabay

Încearcă să-ți aminteșți cum era înainte să existe emoji-uri, iar oamenii foloseau cuvinte mai lungi decât LOL pentru a comunica. La un moment dat, va trebui să vorbeșți cu femeia de care ești interesat. Când va sosi acea clipă, capacitatea de a conversa cu adevărat, la care se adaugă carisma personală, vor deveni elemente esențiale.

Pune întrebări. Acest lucru arată că ești interesat de persoana din fața ta. Evită întrebările plictisitoare, de tip interviu (Cu ce te ocupi? La ce școală ai fost?) și întrebări la care răspunsul e da sau nu. Apelează cât de mult poți la întrebări deschise, care încurajează continuarea conversației.

Dacă utilizezi o aplicație pentru întâlniri, începe cu o afirmație la care cealaltă persoană poate să îți ofere o replică. Chiar și discuțiile despre Katty Perry sau Dorian Popa (am zis „Dorian Popa”?) sunt mai bune, decât un simplu Ce faci? sau decât pozele cu „instrumentul” tău.

Dezvoltă-ți talente ascunse

bărbat atrăgător

Foto: Pixabay

Vorbești două limbi? Știi să gătești? Ai carnet de pilot? Cultivă-ți pasiunile, indiferent de natura lor. Femeilor le place când te entuziasmezi pe un subiect pe care îl cunoști bine, chiar dacă nu au nici o idee despre ce naiba vorbești de fapt.

Pasiunea este sexy, fără îndoială. Chiar dacă nu e o pasiune pe care o împărtășiți. De altfel, de ce nu ai vrea să faci lucruri care te fac mai interesant, mai împlinit și mai radiant?

Anturajul contează

Un grup de prieteni alcătuit din oameni frumoși te poate face să pari mai atractiv. Barney Stinson, din serialul How I met your mother, a  numit acest lucru „efectul de majoretă”, iar studiile confirmă faptul că este real – oamenii sunt percepuți ca fiind mai atractivi atunci când fac parte dintr-un grup..

Poți să devii inclusiv mai creativ atunci când îți alegi un anturaj potrivit. Studiile au constatat că femeile consideră mai atractivi bărbații cu copii și câini. Același lucru este valabil și când vine vorba despre cântatul la chitară.

Oferă o mână de ajutor, dacă ai ocazia

Generozitatea este în trend. Un studiu realizat de Universitatea Cornell a constatat că femeile sunt mai atrase de bărbații care fac acțiuni de volunatariat. Asta se aplică atât pentru întâlnirile de o noapte, cât și pentru relațiile pe termen lung. Altruismul demonstrează că îți pasă de ceilalți și că ai un caracter frumos.

În termeni generali, un alt studiu de acum câțiva ani a relevat faptul că persoanele care au trăsături pozitive de personalitate, cum ar fi bunătatea și onestitatea, sunt considerate mai atractive decât cele cu trăsături negative – răutatea și ostilitatea. Bărbații buni au doar de câștigat, cel puțin așa ne asigură știința.

Construiește-ți caracterul

Fii bărbatul pe care ți l-ai dori pentru mama, sora, fiica ta sau fiul tău. Acordă importanță virtuților care intră în categoria onestitate, loialitate, bunătate, pasiune, umilință, curaj, disciplină și echilibru. Fii integru și cu coloană vertebrală. Cu alte cuvinte, fii un om de caracter. Restul va veni de la sine.

Citește și despre decizii mici, dar care îți pot schimba viața în 2019