Turul Lumii în 5 minute – video superb

academia barbatilor

, Travel

Ne plac călătoriile prin lume şi întotdeauna ne uităm cu plăcere la filmuleţe video comprimate (chiar şi la cele de doar 5 minute) despre diverse locuri, indiferent de conţinutul sau subiectul materialului.

Se pare că cele mai multe astfel de filmuleţe ne transpun inconştient în acele locuri, vrând nevrând, dându-ne oarecum un sentiment unic de importanţă. Acestea ne permit să vedem anumite detalii importante despre unele lucru mici, sau în cazul acestui film, o mulţime de lucruri interesante, în timp scurt, cum ar fi cele 17 ţări vizitate, în cele 343 de zile şi 6237 de fotografii făcute de autorul scurtmetrajului.

Concret, autorul turului video (dar şi real) – Kien Lam, dupa ce a renunţat la locul său de muncă, şi-a făcut bagajele şi-a cumpărat un bilet din Londra şi a pornit în aventura sa de 343 de zile, trecând prin 17 ţări, la sfârşit realizând/montând acest video uimitor, care prezintă „călătoria sa epică în întreaga lume”. Este ca şi cum am face Turul Lumii în 80 de zile în balon(dacă vă amintiţi a fost şi un film :D).

Pentru cei dintre voi care nu au avut încă ocazia de a călători, acest film vă va oferi o perspectivă asupra multor locuri interesante şi frumoase pe care această lume le are de oferit. Vă dorim să fiţi suficient de norocoşi pentru a vizita cel puţin câteva dintre locurile pe care le veţi vedea în formatul video de 5 minute, întrucât realitatea bate filmul, după cum se ştie.

[youtube id=”UGnrT0F-Igs” width=”600″ height=”350″]