Vans și Beatles – colecţie capsulă sport cu Yellow Submarine

academia barbatilor

, Fashion

Brand-ul de încălţăminte şi îmbrăcăminte sport, Vans anunţă o colaborare extraordinară cu legendara trupă The Beatles! Acesta se va concretiza prin lansarea în luna martie a unei colecţii capsulă ce conţine patru modele de pantofi Vans Classics, imprimaţi cu imaginile şi culorile luate direct de pe coperta albumului Yellow Submarine.

Având la bază cântecul compus de John Lennon şi Paul McCartney, filmul Yellow Submarine este o poveste fantastică despre dragoste, pace şi speranţă, o îmbinare perfectă între muzică de bună calitate şi artă. În 1968, atunci când a debutat, Yellow Submarine a fost considerat o adevărată operă de artă ce folosea pentru prima oară tehnici revoluţionare de animaţie.

incaltaminte-sport-vans-colectie-capsula-beatles-yellow-submarine-2

Ghetele Vans Sk8-Hi au fost imprimate cu portretele celor patru membrii ai trupei, iar modelul Classic Slip-On redă o scenă subacvatică care se desfăşoară pe toată suprafaţa pantofului, dacă acesta este privit de la stânga la dreapta. Pantofii sport Era şi Authentic prezintă o imagine cu întreaga trupă, respectiv print-ul “All You Need is Love”. Toate componentele pantofilor, de la şireturi la talpă poartă inscripţii sau imagini cu legendara trupă, inclusiv cutia care poate deveni o piesă de colecţie.

incaltaminte-sport-vans-colectie-capsula-beatles-yellow-submarine-3

incaltaminte-sport-vans-colectie-capsula-beatles-yellow-submarine-4

Anul acesta se vor împlini 50 de ani, de când trupa Beatles a apărut pentru prima oară la The Ed Sullivan Show. Pentru a comemora acest moment, CBS, The Recording Academy şi AEG Erlich Ventures va prezenţa  pe 9 februarie show-ul “The Night That Changed America: A GRAMMY Salute To The Beatles”, în care artişti de top vor interpreta melodii ale legendarei trupe britanice.  Colecţia capsulă Vans va fi lansată la nivel global pe 14 martie şi va fi disponibilă în magazinul V Generation, din AFI Palace Cotroceni.

incaltaminte-sport-vans-sneackers-colectie-capsula-beatles-yellow-submarine-5

the-beatles-yellow-submarine-by-vans-for-spring-2014

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forţă globală în industria de action sport. Brand-ul este preferatul skaterilor, snowboarderilor şi practicanţilor de BMX, din întreaga lume în privinţa încălţămintei, îmbrăcămintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protecţie, cât şi a pieselor vestimentare casual. Este vorba despre acei oameni îndrăzneţi şi liberi, din oraşele moderne, care reuşesc să sfărâme lanţurile convenţiei, prin sfidarea normelor citadine, transformând oraşul într-un teren de joacă uriaş. Printre vedetele care poartă Vans la ţinute relaxate de zi cu zi sau în activităţile de week-end se numără Jessica Beal, Brad Pitt, Bruno Mars, Taylor Momsen, Jesse Metcalfe, Lucy Liu.