VANS lansează o colecție de toamnă military-monocrom

academia barbatilor

Stilul monocrom se află printre tendințe de câteva sezoane deja. Același lucru îl putem spune și despre moda military. Designerii VANS au reușit să creeze o linie uber-cool pentru această toamnă, mixând aceste două trenduri de top pentru iubitorii de street-style.
Noua colecție VANS scoate în lumina reflecotarelor modelele clasice ale brand-ului: Sk8-Hi Reissue Zip si Era, pe care îmbogățește cu cîteva elemente de atracție.
Sk8HiReissueZip_Mono_Tornado

Sk8Hi Reissue Zip Mono Tornado

 

Inspirată de uniformele militare, dar cu un design reactualizat, Vans Mono Pack conține modele de pantofi în trei nuanțe: gri, albastru și verde military și combinație de texturi, precum canvas-ul sau pielea întoarsă. Nuanțele poartă denumiri originale: port royale, ivy green și tornado gray și sunt extinse și pe marginea pantofilor.
Sk8HiReissueZip
Aceeași cromatică este folosită și la clasicul model de pantofi Era, disponibil în două nuanțe de grena și verde cu capse aurii și șireturi în nuanța pantofului.

Vans ERA

Modele din colecție sunt disponibile în magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall, Sun Plaza.