Vans şi Kenzo lansează o nouă colecţie: “The Clouded Leopard”

academia barbatilor

, Fashion, Sport

Vans şi Kenzo continuă colaborarea de succes, începută anul trecut, prin lansarea unei noi colecţii capsulă de încălţăminte sport cu print-uri în nuanţe vibrante.

În ianuarie 2012, Humberto Leon şi Carol Lim, directorii creativi ai Kenzo au vizitat Thailanda cu scopul de a lua urma animalelor pe cale de dispariţie, din magnifica junga asiatică. Elefanţii impunători, maimuţele neastâmpărate, tigrul “regele junglei” şi specii rare de reptile, i-au inspirat pe Leon şi Lim în procesul de creeare a colecţiei de Primăvară-Vară 2013, Kenzo & Vans.

vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard-1

vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard-2

Aşa s-a născut o nouă colecţie capsulă, intitulată ”The Clouded Leopard”,  formată din şase modele de pantofi sport cu animal print, în nuanţe vii de oranj, albastru, verde combinate cu tonuri de ocru şi kaki.

vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard-3

vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard-4

Lansarea colecţiei Kenzo & Vans a avut loc în Paris, în clubul “Le Balajo”. Având că tema atmosfera anilor ’90, petrecerea de lansare s-a bucurat de prezenţa top-modelului American, Karlie Kloss şi a actriţei Jessica Alba.

jessica-alba-humberto-leon-vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard

derek-blasberg-karlie-kloss-kelly-sawyer-vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard

Comercializaţi în magazine celebre din întreaga lume, precum Colette, Opening Ceremony sau  Lane Crowford, pantofii sport Vans sunt disponibili în România, în magazinul Sport/Couture, din Băneasa Shopping City.

vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard-5

vans-kenzo-colectie-animal-print-clouded-leopard-6