Vara aceasta se poartă pantofii în degrade – noi modele de la Vans

academia barbatilor

, Fashion

Vara aceasta se poartă degrade-ul!  Şi nu vorbim doar de haine, ci şi de pantofi. Vans Chauffeur Ombre, în nuanţe de pământ combinate cu aquamarin te poartă cu gândul la o plajă mediteraneană. Sunt realizaţi din canvas reciclabil, plăcut la purtare şi confortabil şi au talpă ultra- flexibilă.

Design-ul modern ai acestor boat-shoes îţi asigură integrarea lui în orice ţinută estivală, inspirată din stilul “cruise”.  Îi poţi purta cu pantaloni din in şi o cămaşă din bumbac cu un discret imprimeu floral.

pantofi-vara-degrade-barbati-vans-rata-low-sh-rasta

Ai vrea să călătoreşti „cu imaginaţia” în  Jamaica sau alte ţări tropicale? Poţi pătrunde în atmosfera locului mocasinii Vans Rata Lo Rasta. Jocul de nuanţe “hipnotic” este realizat prin combinarea unor cerneluri şi adezivi pe baza de apă, eco-friendly.

În plus, aceşti mocasini sunt realizaţi integral din cânepă, au branţuri care pot fi spălate sau schimbate. Îi poţi purta la un outfit “all white” că pe o pată de culoare sau dimpotrivă, poţi încerca o combinaţie de item-uri vestimentare cu aspect hippie. Totul depinde de imaginaţia ta!

pantofi-degrade-vara-barbati-vans-chauffeur-shoes-ombre-dachshund-norses-blue

În plus, modelul de pantofi Vans Rata Lo Rasta este unisex şi poate fi purtat de domnişoare la ţinutele de festival în aer liber sau într-o escapadă de week-end, la mare!

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forţă globală în industria de action sport, fiind preferatul skaterilor şi board-erilor din întreaga lume în privinţa încălţămintei, îmbrăcămintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protecţie, cât şi a pieselor vestimentare casual. Printre vedetele care poartă Vans la ţinute relaxate de zi cu zi sau în activităţile de week-end se numără Bruno Mars, Jesse Metcalfe, Brad Pitt, Zac Efron sau Matthew McConaughey, dar şi Rihanna, Kristen Stewart sau Miley Cyrus .Anul acesta Vans a colaborat cu trupa Mettalica şi  brand-ul Kenzo cu care a lansat colecţii, iar de curând a anunţat sponsorizarea campionatului de surfing (Vans US Open of Surfing) din California.

pantofi-vara-degrade-barbati-plaja-vans-rata-1

 
Încălţările Vans dunt disponibile în magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City. Vans Chauffeur Ombre are un preţ de 334 lei, iar Vans Rata Lo Rasta 309 lei.