Vedete din America în pas cu tehnologia și accesoriile glam-tech

academia barbatilor

Accesoriile “glam-tech”, cu logo-uri vizibile, print-uri nonconformiste, nuanţe neon sau metalizate care adaugă un plus de personalitate gadget-urilor preferate, sunt noul trend în rândul vedetelor din America și nu numai, fie că vorbim de  “infuzia” telefoanelor mobile super-inteligente, IPod-urilor, IPad-urilor sau laptop-urilor mini.

Telefonul tău Samsung Galaxy sau IPhone-ul va arăta “Glitz&Glam” prin intermediul huselor rigide White Diamonds, realizate de artistul Vince Fraser. Dacă eşti pasionat de modă, poţi alege “case-uri” Just Cavalli, într-o ediţie limitată, dar chic pentru telefonul tău mobil!

Ţi-ai înlocuit vechea agendă cu o tabletă modernă, pe care o porţi mereu cu tine? Protejeaz-o prin intermediul unei huse din piele, de la Burberry. Alege nuanţe de alb, ocru sau gri pentru un aspect elegant!

husa-ipad-burberry-accesorii-glam-tech-vedete-tehnologia-america-3

Dacă vrei să vorbeşti la telefonul mobil în timp ce conduci, fără să ai probleme cu poliţia rutieră, alege un Pop-Phone Moshi Moshi. Este un receptor de telefon fix, cu aspect retro, prevăzut cu Jack. Acesta a devenit popular, după ce solistul american Lenny Kravitz, dar şi alte vedete de la Hollywood, precum Janet Jackson, Orlando Bloom, Sarah Jessica Parker, au fost fotografiate vorbind pe stradă la receptoare clasice.

lenny-kravitz-accesorii-glam-tech-vedete-tehnologia-america-6

Moshi Moshi este disponibil într-o multitudine de nuanţe şi imprimeuri, cele mai apreciate de “hipsteri” fiind cele nonconformiste, chiar cu aspect neon sau metalizat.

moshi-moshi-accesorii-glam-tech-vedete-tehnologia-america-4

accesorii-glam-tech-vedete-tehnologia-america-5

Tot la capitolul accesorii “cool” se află şi căştile Skull Candy care au garanţie pe viaţă! Prin intermediul sistemului The Link care combină tehnologia hands-free-ului cu cea a căştilor, poţi asculta muzică şi prelua un apel telefonic, în acelaşi timp.

casti-skullcandy-accesorii-glam-tech-vedete-tehnologia-america-2

Modelele Mix Master, Aviator şi Titans sunt disponibile într-o varietate de culori şi print-uri, cele mai populare fiind cele în ediţie limitată, personalizate de artişti precum Jay-Z, Mettalica, Snoop Dog sau Rita Ora.

Husele de IPad Burberry, cele de telefon White Diamonds şi Just Cavalli, căştile Skull Candy şi receptoarele Moshi Moshi sunt disponibile și în România, în magazinul Sport/Couture, situat la etajul 1 al Băneasa Shopping City.