Zgomot cu stil: căștile Master & Dynamic MW60 GQ

academia barbatilor

Revista GQ a împlinit 60 de ani iar momentul a fost sărbătorit, printre altele, cu lansarea unor căști care îți fură privirile, îți seduc auzul și te fac să dai o fugă până la un magazin Bloomingdale, să scoți de pe card 550 de dolari și să te întorci acasă mai sărac în conturi dar mai bogat în spirit, odată cu Master & Dynamic MW60 GQ.

Master & Dynamic a adaptat modelul MW60 pentru GQ, adăugându-le piele bleumarin și o bandă șic în culorile roșu/gri, care amintește de culorile clasice folosite de editorii revistei pentru logo-ul de pe copertă. Prețul nu e mic dar, la urma-urmei, dacă vrei să fii în pas cu moda și, mai ales, dacă ești un adevărat fan al revistei care a făcut istorie în special în zona fashion pentru bărbați, nu te vei gândi de două ori înainte de a le cumpăra.

Dar colecția aniversară GQ nu se rezumă doar la aceste căști ci conține și câteva piese de îmbrăcăminte, în colaborare cu brandurile favorite ale celor de la Bloomingdale, unele cu care, evident, căștile Master & Dynamic vin într-un asortament perfect.

Vezi și un Top 5 smartphones pentru gameri

Master & Dynamic MW60 GQ